Skip to main content

ІНСТРУКЦІЇ ДО ПАКУНКІВ

Посилка може бути відправлена тільки після попередньої домовленості про її відправлення за допомогою телефонного дзвінка або електронної пошти.

АДРЕСА ДОСТАВКИ

Станіслав Баранка
Бела-Дуліце 308
038 11, Belá pri Martine
Словацька Республіка
тел. Номер: +421 905 781 090

ПІДГОТОВКА ПАКЕТА ДО ДОСТАВКИ

Важливо добре упакувати посилку перед відправкою, щоб вона не пошкодилася під час транспортування.

Товари, що перевозяться, повинні бути загорнуті в бульбашкову плівку. Для фіксації товару в упаковці необхідно використовувати відповідні наповнювачі (пінопластові блоки, корпуси Флопак, пінопрофіль, повітряні подушки і т.д.). Ми рекомендуємо загортати окремі предмети щонайменше на 5-10 см в пакувальний матеріал і зберігати їх на такій відстані від краю коробки.

Не економте на наповнювачі!

Використовуйте достатню кількість пакувального матеріалу, щоб запобігти переміщенню вмісту під час переміщення вантажу. У коробці не повинно бути порожніх місць, щоб запобігти можливому переміщенню товару під час транзиту. Об’єкт не повинен безпосередньо торкатися стінок коробки. Якщо відправлення містить більше одного предмета, вони повинні бути відокремлені один від одного всередині коробки, щоб не торкатися один одного і не пошкодити один одного.

Якщо товар має неправильну форму і містить більш нестійкі компоненти – вушка світильників, проводку, ручки тощо, необхідно звернути на них особливу увагу і убезпечити їх від розбиття.

Коробка повинна бути міцною, достатньо великою – відповідно до розміру товару. Зверніть увагу на наповнення дна, боків і кришки. За необхідності бажано обгорнути коробку стрейч-плівкою (бажано чорного кольору). пакувальний папір, через можливість негайного пред’явлення претензії перевізнику в разі пошкодження упаковки. Пакунок має бути заклеєний міцною клейкою стрічкою. Для кращого поводження з пакунком, особливо у перевізника, бажано перев’язати коробку мотузкою.

Ми не несемо відповідальності за стан, в якому посилка надійде до нас. Це ваш товар і ваші гроші, тому будьте обережні при пакуванні.

СУПРОВІДНИЙ ЛИСТ

До посилки обов’язково додається супровідний лист, в якому вказується, що це за світильники, які саме репи вас цікавлять, наприклад:

  • ремонти у вигляді чистки внутрішньої частини ліхтарів та заміни ламп
  • заміна оргскла
  • ремонт + фарбування + світильники
  • ремінь привода репасів, заміна ASF. мотоцикл
  • і т.д.

Не забудьте вказати зворотну адресу разом з номером телефону.

ВІДПРАВЛЕННЯ ПАКЕТА

Вибір транспортної компанії, якою ви відправляєте посилку, повністю залежить від вас.

Однак ми рекомендуємо відправляти “експрес-кур’єром”. Завжди страхуйте та позначайте пакунок як “крихкий”! Будь ласка, напишіть адресу відправника та одержувача, а також ім’я та контактну інформацію одержувача безпосередньо на пакунку.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ!

Ми обробляємо посилки максимально швидко! Ми надаємо перевагу попередньо заброньованим клієнтам, які фізично приїжджають до нас з автомобілем! Час виконання залежить від того, коли посилка буде доставлена до нас! Для відправлень за кордон ціна може збільшитися у зв’язку з конвертацією валюти! Ми всього лише люди і завжди повинні враховувати можливі ускладнення, які знаходяться поза нашим контролем!